Zalen

_DSC8140 copyIt Heechhûs beschikt over diverse zalen die zich uitstekend lenen voor vergaderingen, workshops, lezingen, maar ook voor recepties, buffetten en feesten.

De beheerder vertelt u graag meer over de mogelijkheden en de huurprijzen van de zalen.

Zaal 1 (groen)

De grootste zaal van It Heechhûs biedt vele mogelijkheden, zo kan er een mobiel podium worden geplaatst en is er een bar in de zaal aanwezig. Door de vouwwand open te draaien kan de zaal vergroot worden door de foyer erbij te voegen. Aan de westzijde van de zaal kunt u via een schuifpui naar het terras. Zaal 1 biedt in theateropstelling zitplaats voor 200 personen en in cabaretopstelling kunnen er 130 personen zitten.

Zaal 2 (geel)

Deze zaal kan in cabaretopstelling 60 mensen herbergen en in U-tafel opstelling kunnen er 45 personen plaats nemen.

Zaal 4 (0ranje)

De kleinste zaal, speciaal voor besturen van verenigingen die maandelijks vergaderen. Deze zaal is geschikt tot 12 personen.

plattegrond-it-heechhus4Bar en Foyer (blauw)

Aan de nieuwe bar en in de sfeervolle foyer is het aangenaam toeven, met uitzicht op en toegang tot het terras. De foyer kan gedeeltelijk worden afgesloten voor vergaderingen, filmvertoningen en kleinere groepen. De vloer verbergt een biljart dat met een druk op de knop oprijst tot speelhoogte!