Beppe bakt er niets van!

flyer-beppe

BEPPE BAKT ER NIETS VAN!

Een luchtig baksel met veel meel, slagroom, deeg, aangebrande taarten, zoekgeraakte klutsen en rokende ovens!

Beppe is onhandig. Ze struikelt vaak, laat serviezen vallen, klettert van trapjes en als ze een pak meel wil pakken dan trekt ze met haar rollator de hele kast omver. Kortom, een beppe die ongelukken creëert en een gevaar is voor eigen leven!

Beppe houdt ook van bakken. Dat is haar lievelingshobby… maar het is in haar leven nog nooit één keer gelukt om een goed geslaagde taart of cake te bakken. Zelfs het meest eenvoudige cupcakeje verandert in een misbaksel!

Maar Beppe is een bikkel en geeft niet op. Ook al lust geen hond haar verkoolde monsters… Beppe bakt door! Vastberaden opent ze haar eigen internetgebakswinkel. En wat blijkt? Dat wordt in no-time een razend succes! Dit tot grote ergernis van haar dochter Trees. Helaas dreigt Beppe’s onderneming in elkaar te storten als de keuringsdienst van waren een bezoekje in haar keukentje komt brengen…. en dat zal veel stof op doen waaien!

Slijt Beppe de laatste jaren van haar leven onder strenge bewaking als ouwe taart in een rusthuis? Of gloort er iets anders aan de horizon.

Kom naar Beppe bakt er niets van!
Het is om te smullen!

Zang en Spel: Koas van der Wal en Pietrix Rosendal
Regie en Techniek: Wouter van der Wal
Teksten, Vormgeving en Muziek: Koas van der Wal

Entree € 5,- voor kinderen, € 7,50 voor volwassenen

http://www.koas.nl/beppe/