De Brekbere Sirkel – Tet Rozendal, Wybo Smids & Gurbe Douwstra

Er zijn nog kaarten verkrijgbaar !

Voor een korte uitleg van het stuk: https://www.youtube.com/watch?v=_ljWHisX8yA

En voor een impressie van de liedjes: https://www.youtube.com/watch?v=OcDnha3s_10

Elise en Didier beleven samen een vurige liefde. Maar als hun dochtertje ziek wordt en overlijdt, ontsteekt Didier in woede en zoekt Elise troost. Wat als je het allerbelangrijkste kwijtraakt?

‘De Brekbere Sirkel’ is een swingende Friestalige muziektheatervoorstelling over een schrijnende lovestory vol Amerikaanse rootsmuziek met Tet Rozendal, Wybo Smids en Gurbe Douwstra. De Vlaamse en Nederlandse theaterversies trokken volle zalen.

Een swingende Friestalige muziektheatervoorstelling over een schrijnende love- story vol Amerikaanse rootsmuziek met Tet Rozendal, Wybo Smids en Gurbe Douwstra.

Elise (Tet Rozendal) en Didier (Wybo Smids) beleven samen een vurige liefde. Maar als hun dochtertje ziek wordt en overlijdt ontvlamt Didier in woede en zoekt Elise troost.

Wat gebeurt er als dat waar je het meest van houdt van je afgenomen wordt? Als het verdriet zo groot is dat je het niet hebt, maar dat je het bent.

Elise vindt een uitweg. Ze beleeft haar finale. Ze treed nog één keer op, met Didier en hun band. Ze spelen nummers van Johnny Cash, Alisson Krauss, Emmylou Harris en Waylon Jennings.

Woord en muziek vloeien naadloos in elkaar over in deze krachtige voorstelling.

Tet Rozendal en Wybo Smids schitteren in rollen die hun op het lijf geschreven zijn.

De muzikale begeleiding ligt in de vakkundige handen van Gurbe Douwstra en zijn speciaal voor deze voorstelling samengestelde virtuoze vierkoppige band.

Regie: Jan Arendz
Friese vertaling: Marijke Geertsma
Geschreven door: Johan Heldenbergh & Mieke Dobbels

Entree € 18,50